Geert De Vogelaere, meer dan een verhuisfirma

Totaaloplossing bij verhuizen

Geert De Vogelaere is meer dan een verhuisfirma. Dankzij onze totaaloplossing is verhuizen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U kan bij ons terecht als particulier of bedrijf  voor alles wat met verhuizen te maken heeft. Zo hebben wij een opslagplaats ter beschikking en kan u ook kartonnen verhuisdozen bij ons aankopen.

Nationale en internationale verhuizingen

U verhuist van het ene uiterste van België naar het andere? Of van Frankrijk naar Nederland? Als nationale en internationale verhuisfirma bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers nemen de volledige organisatie van uw vervoer op zich en brengen alle nodige materialen mee. Woont u op een appartement? Huur dan ook bij ons uw ladderlift. Zo geniet u zorgeloos van die laatste uurtjes in uw oude woonst.

Snelle en betrouwbare verhuisservice

Niets zo erg als geschonden meubels na een verhuis. Bij Geert De Vogelaere dragen we uiterste zorg voor uw meubelen. Wij werken met professioneel verhuismateriaal en pakken uw meubels in met beschermende materialen. Wij streven naar perfectie door heel nauwkeurig te werken. Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring kan u op onze professionele aanpak rekenen.

Wil u graag meer informatie over al uw verhuismogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij helpen u graag verder. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. We bellen u graag op voorhand al eens op om alles te bespreken en zo misverstanden te vermijden.