Liftservice

Dankzij onze liftservice verhuist u moeiteloos tot en met de 9e verdieping.

Hoe werkt onze liftservice?

Huur onze liftladders apart (inclusief liftbediener) of in combinatie met onze verhuisservice. Bij liftservice worden de werkuren pas aangerekend vanaf het moment dat de lift bij u aankomt tot het einde van de werkzaamheden. De verplaatsing is in de prijs inbegrepen binnen een straal van 30 km. Daarna betaalt u € 0,60 (excl. BTW) per kilometer.

Enkel ladderlift (inclusief liftbediener)

Als u enkel de ladderlift huurt, betaalt u € 85 (excl. BTW) voor de lift zelf en € 30 (excl. BTW) per uur voor de liftbediener. Indien er maar 1, 2 of 3 grote stukken dienen bovengestoken of benedengehaald te worden (zoals enkel een salon omhoog of omlaag brengen) en onze liftman is minder dan 30 minuten ter plaatse, is de werktijd van de liftbediener zelfs gratis!

Liftservice in combinatie met onze verhuisfirma

Als u onze liftservice combineert met onze verhuisfirma betaalt u € 85 (excl. BTW) voor de ladderlift en is deze lift 4 uren beschikbaar. De liftbediener is dan één van de verhuizers die tussen het verhuizen door ook de meubellift bedient, dus hoeft u geen extra kosten te betalen voor de bediening van de lift!

Onze liftbedieners helpen mee verhuizen

Onze liftbedieners zijn telkens ook verhuizers en helpen u dus mee alles op de lift te zetten en het er terug af te halen en in te laden in de verhuiswagen. Wij geloven in de uitspraak: ‘vele handen maken licht werk’. Woont u in een smalle straat of is de straat niet goed begaanbaar? Wij vinden voor elk complex probleem een oplossing. Zo gaat het verhuizen pas echt vlot.

Als u graag meer informatie wenst over onze liftservice, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 0495/51.54.84 en alles wordt voor u geregeld.  Verhuisdozen nodig? Ook dat is geen probleem.

  • verhuisdienst Geert De Vogelaere
  • liftservice Geert De Vogelaere