Geert De Vogelaere, uw verhuisfirma voor West- en Oost-Vlaanderen

Onze geschiedenis

Geert De Vogelaere startte in 1985 in Drongen een eenmanszaak in distributie en verhuizingen en deed aanvankelijk enkel op zaterdag verhuizingen. Tijdens de week verdeelde hij geneesmiddelen en medisch materiaal in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Dat deed hij in onderaanneming voor de firma V.O.P. (Sint-Niklaas). In 1990 verhuisde hij naar Nevele waar hij vooral zijn distributieactiviteiten verder uitbouwde.

Rond 2000 drong de nood zich steeds meer op om naar een industrieterrein te verhuizen door bijkomend distributiewerk voor de firma MIT (Turnhout).  Wegens gebrek aan plaats en industriezone, verhuisde Geert zijn zaak in 2001 naar Deinze (Oost-Vlaanderen) en vestigde zich op het industrieterrein De Tonne.  Dankzij de centrale ligging was Deinze ideaal om de distributieactiviteiten verder uit te bouwen. Bijkomend pluspunt was dat er toen al enkele jaren geen gespecialiseerde verhuisfirma weer aanwezig was in die regio. Zowel de verhuis- als distributieactiviteiten floreerden, mede dankzij de honderden keukens die vervoerd werden voor winkels als Alno, DSM, De Keukenbouwen, Ixina en ICM-keukens.

Nadat MIT eerst door Trans-O-Flex en daarna door Post NL overgenomen werd, dit in combinatie met de transportcrisis, bouwde Geert de distributieactiviteiten vanaf 2009 geleidelijk af en stopte er uiteindelijk mee in 2013. Vanaf dan legt hij zich volledig toe op zijn verhuisservice.

Ondertussen is ook oudste zoon Rico mee in de zaak gestapt en groeiden we uit tot een full-service verhuisfirma in Deinze (centraal gelegen voor Oost- en West-Vlaanderen) met 30 jaar ervaring. Als familiebedrijf bieden we vooral topkwaliteit tegen betaalbare prijzen en bieden we de goedkoopste en meest aangename oplossing voor uw verhuis of transport.
 

Verhuisservice van a tot z

Wij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en onze ervaren verhuizers wordt verhuizen een zorgeloze gebeurtenis. Naast een verhuiswagen en verhuizers kan u bij ons ook:

Alles om te verhuizen onder één dak in onze verhuisfirma te Oost-Vlaanderen (Deinze).

Vlot en op maat

Als familiebedrijf streven we ernaar elke klant tevreden te stellen. Daarom kan u bij ons terecht voor een verhuis op maat. Woont u in een villa of een appartement op de 8e verdieping? Wij vinden voor elke uitdaging een oplossing. U hoeft bij ons ook geen maanden op voorhand te reserveren. Maak nu een afspraak